Във фермата

При нас ще откриете слънчева поляна на село, с уютен навес и лятна кухня, удобна баня с топла вода, камина с пукащи дърва в нея, кипри кътчета за отдих, барбекю кът, забавления за деца и зона за палатки.

Това ви предлага Слънчевата ферма – два добре оборудвани терена със съоръжения за забавление и почивка, където посрещаме гости за семейни уикенди и деца за фермерски ваканции. Или място, където може да прекарате весело и ползотворно един цял ден, в който децата ви ще научат нови и полезни за тях неща, а вие ще релаксирате на спокойствие и чист въздух.

За тези, които не биха нощували на палатка, предлагаме варианти със спане в модерно и уютно обзаведена къща на съседната уличка в селото.

Нашите услуги:

Назад към
Навес Камина в Слънчевата ферма Навес в Слънчевата ферма  Кухненски кът Поглед от навеса към двора Мивка Двор Поляна за палатки Палаткуване в Слънчевата ферма На палатка
Щастливо зайче

Включва посещение на заешката ферма, разглеждане на видовете зайци, разказ за живота на зайчето и пакетче с храна за едно зайче, което детето да погали и нахрани.

Цена на дете: 2,00 лв

Назад към
Игри в двора Игри при огъня Игри в Слънчевата ферма  Игри на двора  Да се запознаем   Игра на думи
Рисуване върху керемида

Децата творят с боички върху керемида и създават цветно настроение, което след това си носят у дома. Цената включва боички, четки, 1 керемида.

Цена: 5,00 лв на дете

Магарешка езда

Ездата на магаре е една от най-вълнуващите за посетителите ни. Магарето е спокойно животно, а ездата е по-скоро разходка с бавен ход, в която магарето се държи на повод или детето се качва заедно с наш инструктор.

Цена: 5,00 лв на дете за 30 мин обиколка.

Калните творци

Децата творят картини, редят мозайки и украсяват саксии със семена, кал и слама, научават се да познават семената, както и нови техники за майсторене на разни неща.

Мин. 2 участника, 2 часа занимания.

Цена на дете: 5,оо лв.

На гости у съседска ферма

Посещение на ферма с пчелни кошери, гълъби и кокошки. Демонстрация на вадене на мед и дегустация на мед директно от пчелната пита. Научаваме интересни факти за живота на пчелите, гълъбчетата и пиленцата.

Цена на човек: 5,00 лв

Винена дегустация

Винената дегустация организираме под битовия навес на фермата. Дегустацията се води от местен производител, който ви разказва как се прави вино от сортовете Мерло и Тамянка.

Дегустацията включва две вина Мерло и Тамянка плюс козе сирене - всички произведени в село Тънково.

Цена: 10,00 лв на човек

Продължителност: 1 до 2 часа

Минимален брой участници за провеждане: 4 човека

След дегустацията може да си закупите бутилка вино, калъп козе сирене и прясно заешко месо от фермата.

Към дегустацията може да поръчате обяд или отделни ястия като баница, пита, тутманик и др - срещу допълнително заплащане.

  • Facebook
  • Linked In
  • Twitter
  • RSS