Във фермата

При нас ще откриете слънчева поляна на село, с уютен навес и лятна кухня, удобна баня с топла вода, камина с пукащи дърва в нея, кипри кътчета за отдих, барбекю кът, забавления за деца и зона за палатки.

Това ви предлага Слънчевата ферма – два добре оборудвани терена със съоръжения за забавление и почивка, където посрещаме гости за семейни уикенди и деца за фермерски ваканции. Или място, където може да прекарате весело и ползотворно един цял ден, в който децата ви ще научат нови и полезни за тях неща, а вие ще релаксирате на спокойствие и чист въздух.

За тези, които не биха нощували на палатка, предлагаме варианти със спане в модерно и уютно обзаведена къща на съседната уличка в селото.

Нашите услуги:

Палаткуване

Наем на палаткоместо за целия престой: 10,00 лв.

Цена на човек на вечер: 5,00 лв. Включва ползване на баня с топла вода, тоалетна, паркомясто, детски кът .

Деца до 3г са безплатни. От 4 до 12 г - 3,00 лв на вечер.

Ползване на кухня и места под навеса - 2,00 лв на човек.
Наем на хавлиена кърпа - 2,00 лв на човек.
Наем на палатка - 10,00 лв на вечер.

Щастливо зайче

Включва посещение на заешката ферма, разглеждане на видовете зайци, разказ за живота на зайчето и пакетче с храна за едно зайче, което детето да погали и нахрани.

Цена на дете: 2,00 лв

Игри във фермата

Включва услугата "Щастливо зайче" + ползване на детски кът + кана с билков чай или плодов сок за цялото семейство

Цена на човек: 5,00 лв

Рисуване върху керемида

Децата творят с боички върху керемида и създават цветно настроение, което след това си носят у дома. Цената включва боички, четки, 1 керемида.

Цена: 5,00 лв на дете

Магарешка езда

Ездата на магаре е една от най-вълнуващите за посетителите ни. Магарето е спокойно животно, а ездата е по-скоро разходка с бавен ход, в която магарето се държи на повод или детето се качва заедно с наш инструктор.

Цена: 5,00 лв на дете за 30 мин обиколка.

There is no album selected or the gallery was deleted.

На гости у съседска ферма

Посещение на ферма с пчелни кошери, гълъби и кокошки. Демонстрация на вадене на мед и дегустация на мед директно от пчелната пита. Научаваме интересни факти за живота на пчелите, гълъбчетата и пиленцата.

Цена на човек: 5,00 лв

  • Facebook
  • Linked In
  • Twitter
  • RSS