За нас

Слънчевата ферма е база за активен отдих и спорт на сдружение „Нови перспективи за развитие„. Намира се в село Тънково, регион Стамболово в Източните Родопи.

Базата е прилежаща към зайцевъдна ферма. Село Тънково е на 30 км от Хасково (през Книжовник) и на 50 км от Кърджали (през Мост). Виж картата долу за точно местоположение.

До Тънково води асфалтов път. От Хасково поемате в посока Маджарово през Манастир – Книжовник – Жълти бряг – Стамболово – Голям извор – Тънково. От Кърджали тръгвате към село Мост – Горно и ДОлно войводино – Книжовник – Жълти бряг – Стамболово – Голям извор – Тънково. В Тънково има указателни табелки на главния път към фермата – отбивката е до автобусната спирка.

Екипът на сдружение „Нови перспективи за развитие“ е съставен от млади хора, ентусиазирани от идеята да правим нещата различно и професионално. Всеки от нас е специалист в своята област – земеделие, туризъм, биоразнообразие, спортни дейности, екология и др. Ние сме съмишленици, обединили усилията си в името на каузата да помагаме за физическото и емоционално израстване на децата чрез включването им в спортни дейности на открито, образователни походи и фермерски занимания.

  • Facebook
  • Linked In
  • Twitter
  • RSS